Bekijk hele assortiment

Disney Minnie Mouse 16 Inch 25,4 cm Meisjes Knijprem Roze

-29%
€ 104,95
Je bespaart: € 42,00
Kies Framemaat (Maat bepalen)
Tijdelijk uitverkocht
Waarom Internet-Bikes?
  • Meer dan 2.8 miljoen klanten gingen je voor
  • Nederlands familiebedrijf sinds 2005
  • Milieu en sociaalbewust ondernemen
  • Veilig shoppen en gratis verzekerd via Trusted Shops
  • Altijd 30 dagen bedenktijd

Productomschrijving

Specificaties

Wat anderen vinden van

Disney Minnie Mouse 16 Inch 25,4 cm Meisjes Knijprem Roze

Disney Minnie Mouse 16 Inch 25,4 cm Meisjes Knijprem Roze

3.67 van de 5

Gebaseerd op 3 reviews

28-12-2020
Geschreven over Disney Minnie Mouse 14 Inch 23,5 cm Meisjes Knijprem Roze/Paars

Product ontvangen met schade Dit pas gezien na het in elkaar gezet te hebben van de fiets, door een persook die ik 15 euro hiervoor heb betaald Ze wilde dat ik de fiets opstuurde Of 20 euro korting of nog een andere optie nam . Ik kan niet akkoord gaan omdat Ik heb betaald voor het in elkaar zetten uit elkaar halen zal ik dan ook moeten betalen , en als ik een nieuwe fiets krijg zal ik weer voor het in elkaar zetten moeten betalen . Ik vroeg de klantenservice dan een in elkaar gezette fiets bij mij adres af te leveren en de met schade ontvangen fiets die ongebruikt is mee te nemen . Krijg ik een heel vervelend bericht terug Dat dat kan maar dat ik een bon moet laten zien van de reparateur. Ik vind dit beledigend omdat ik hun geen geld vraag voor de kosten van de reparateur maar gewoon een goede fiets zonder schade . Ik vraag u truste shop hierin te bemiddelen Met vriendelijke groet Nauchad Dawood

09-09-2020
Geschreven over Disney Minnie Mouse 12 Inch 21,5 cm Meisjes Knijprem Roze

Niks te klagen goed product en snelle levering.

24-02-2019
Geschreven over Disney Minnie Mouse 14 Inch 23,5 cm Meisjes Knijprem Roze/Paars

Is precies wat ik gedacht was

Onze andere meisjesfietsen

Bekijk alle meisjesfietsen

Ons eigen merk AMIGO

Bekijk alle meisjesfietsen van AMIGO
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm
Het artikel is succesvol toegevoegd aan jouw winkelwagen!