Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Aanhangfietsen

Een aanhangfiets is perfect om gewend te raken aan het bewegen en gebruiken van een fiets. Achter papa of mama aan geeft gewoon een ontzettend gaaf en veilig gevoel!

Sorteer op:
1 resultaten
Scherp geprijsd
Roland Aanhangfiets Add+Bike 20 Inch Junior 3V Blauw
142,-
1 resultaten


Leuk leren fietsen op een aanhangfiets

Aanhangfietsen zijn een ideale manier om je kind op een veilige manier te laten wennen aan het verkeer op de weg. Internet-Bikes beschikt over diverse aanhangfietsen die eenvoudig te bevestigen zijn met een speciale bagagedrager. Deze fietsen worden ook wel halve fietsen genoemd omdat deze fietsen voor kinderen enkel een achterwiel hebben en het stuur aan de bagagedrager van de volwassenen wordt bevestigd. Internet-Bikes heeft daarnaast ook diverse bevestiging buizen voor het koppelen van een kinderfiets achter een volwassen fiets. De kinderfiets wordt dan vastgemaakt aan de zadelpen van de volwassen fiets en kan zo op een veilige manier meefietsen zonder dat het kind zelf hoeft te sturen. Bij iedere aanhangfiets en bevestigingsbuis is rekening gehouden met een goede stabiliteit, comfort en veiligheid.  

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm