Afmonteren

Als u een fiets bestelt dan moet u van te voren goed nadenken of u de fiets zelf wilt afmonteren of dat wij dit voor u moeten doen.

De fiets helemaal afmonteren en rijklaar maken houdt in: wij monteren het voorwiel, trekken alle bouten en moeren na, smeren alle draaiende delen, stellen de trapas af, spannen de ketting, stellen de remmen en versnellingen af en spaken de wielen na. Bij elektrische fietsen laden wij de accu's volledig voor u op. Laat u de fiets afleveren bij Giga-Bikes in Tilburg, Jumbo Boschdijk in Eindhoven of Jumbo Dick van Gerwen in Hapert, dan monteren wij de pedalen, het stuur en het zadel op de fiets. Laat u de fiets thuis afleveren, dan worden de pedalen, het stuur en het zadel niet op de fiets gemonteerd in verband met de afmetingen van de doos. In onze handleiding leest u hoe u deze zelf kunt monteren na afleveren. Meerprijs € 30,00 (LET OP : afmonteerkosten van een bakfiets € 200,00 en tandems € 50,00).

Elektrische fietsen dienen ofwel via een computersysteem geprogrammeerd te worden en/of helemaal ingesteld te worden alvorens hiermee veilig gereden kan worden. Wij adviseren u dan ook elektrische fietsen door ons te laten afmonteren.

Standaard worden alle artikelen in de originele verpakking van de producent geleverd. Indien producten door ons moeten worden afgemonteerd, worden deze gecontroleerd op fouten en werking van diverse onderdelen. Bij iedere fiets die rijklaar is gemaakt zit een checklist met de punten waarop de fiets is gecontroleerd. De fiets wordt uitvoerig getest door één van onze monteurs voordat deze wordt verpakt.

U kunt eenvoudig in uw winkelmandje achter elke bestelde fiets aangeven of deze afgemonteerd dient te worden door onze monteur door bij "AFMONTAGE" te kiezen voor "JA".

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u direct een mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.


E-mail
Terug naar inlogscherm