Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

AMIGO ontwerpactie

Maak kans op een zelf ontworpen fiets!

Heb je altijd al een eigen fiets willen ontwerpen? Dan is dit je kans! Kinderen tot 10 jaar kunnen nu een eigen AMIGO fiets ontwerpen. Wie weet rijd jij binnenkort op jouw eigen fiets rond. We gaan het winnende ontwerp namelijk echt produceren, en de allereerste fiets is voor jou! De keuze is aan jou of je een jongens- of meisjesfiets wil maken.

AMIGO is ons eigen merk, en een maatje voor iedereen. De fietsen van AMIGO ontwerpen we (normaal gesproken) helemaal zelf, en laten we vervolgens produceren. Zo kunnen we garanderen dat jij geniet van de allerbeste kwaliteit voor een hele vriendelijke prijs. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ontwerp.

Teken jouw ontwerp zo mooi mogelijk op de kleurplaat, en stuur deze voor 31 juli 2020 op naar marketing@tom-bv.com of via de post naar

TOM BV.
T.a.v. ontwerpactie AMIGO
Rootven 18-20
5531 MB Bladel 

Heel veel kleurplezier, en succes!

Download hier je AMIGO kleurplaat:

Actievoorwaarden:

  1. De ontwerp wedstrijd wordt georganiseerd door Internet-Bikes, onderdeel van de TOM-groep. AMIGO is het eigen merk van TOM, en er volledig op gericht om voor ieder kind een fietsmaatje te zijn.
  2. Deelname aan de actie is kosteloos en bedoeld voor kinderen tot en met 10 jaar oud.
  3. Deelnemen aan de actie is mogelijk tot en met 31 juli 2020.
  4. Het ontwerp van de fiets kan op twee manieren worden ingezonden. Via de mail naar marketing@tom-bv.com of via de post: TOM BV. T.a.v. ontwerpactie AMIGO naar Rootven 18-20, 5531 MB Bladel.
  5. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, bestaande uit medewerkers van TOM. Zij baseren hun keuze op het idee achter een ontwerp, en kijken hierbij naar de huidige collectie van AMIGO. Is het ontwerp origineel en past het in de collectie, dan is er een grote kans dat de fiets in productie gaat.
  6. Het uiteindelijk winnende ontwerp wordt door TOM in productie genomen, en zal aan het assortiment worden toegevoegd. Dit houdt in dat de winnaar TOM toestemming geeft om het ontwerp te gebruiken en het eigendomsrecht en auteursrecht van het ontwerp overdraagt aan TOM op het moment dat er wordt meegedaan aan de actie. Hierbij is TOM geen vergoeding schuldig aan de winnaar.
  7. Ook niet-winnende deelnemers geven door hun deelname goedkeuring aan TOM om hun ontwerp te gebruiken, en dragen de eigendoms- en auteursrechten over op het moment van inzenden. Dit houdt in dat TOM deze ontwerpen mag gebruiken, ook om toe te voegen aan het assortiment van AMIGO. 
  8. De uiteindelijke winnaar geeft TOM door middel van deelname toestemming om zijn of haar ontwerp te delen op sociale media.
  9. TOM behoudt het recht om geen winnaar uit te roepen als de ontwerpen niet aan deze criteria voldoen.
  10. Als de informatie op deze website onvolledig is of vergissingen bevat, kan TOM hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de winactie kunt u terecht bij marketing@tom-bv.com of op onze livechat op de website.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm