Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Assen & naven

Internet-Bikes heeft het grootste assortiment fietsonderdelen. Daarom vind je altijd de juiste voornaaf, achternaaf, naafdynamo of wielas voor jouw fiets.

Sorteer op:
17 resultaten
17 resultaten


Naven voor de fiets

De wielnaaf is een van de belangrijkste onderdelen van je fietswiel. De naaf is het binnenste gedeelte van het wiel van waaruit de spaken verbonden zijn met de velg. De naaf bevat vaak de kogellagers en draait om de as heen. In de wielnaaf worden ook regelmatig de versnellingen en het remsysteem verwerkt. De kwaliteit van de naaf is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit van je wiel en daarmee van je fiets. Internet-Bikes heeft daarom gerenommeerde merken als Shimano in haar assortiment. Dit alles tegen een betaalbare prijs en in verschillende vormen en maten.

Assen kopen

Om het wiel te laten draaien is een as nodig. De as is dus essentieel om optimaal te kunnen fietsen en daarom is het belangrijk dat de as in goede staat is. Deze vind je ook verschillende in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de achterassen of de voorassen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm