Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Balhoofdlagers

Goede balhoofdlagers zijn belangrijk voor het soepel sturen van je fiets. Merk je dat dit niet meer zo goed gaat, dan is een lager mogelijk aan vervanging toe. Neem hieronder eens een kijkje in ons assortiment.

Sorteer op:
10 resultaten
10 resultaten


Balhoofdlagers

Zo lang als de balhoofdlagers goed werken merk je eigenlijk niet eens dat je ze hebt. Pas als ze versleten zijn merk je dat het stuur van je fiets niet meer zo soepel draait. Belangrijk is het dus dat je de balhoofdlagers goed onderhoud, maar vooral ook vervangt als dat nodig is. Als ze echt helemaal perfect op de fiets zitten, kunnen ze in principe levenslang meegaan.

Balhoofdlagers vervangen?

Zit er wat speling op of kan er net wat water bij de balhoofdlagers, dan kunnen de lagers verslijten. En zijn ze versleten dan merk je dat je stuur niet meer soepel draait. Op dat moment zul je de lagers moeten vervangen. Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment balhoofdlagers. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en bestel jouw balhoofdlager(s) vandaag nog!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm