Cruisers

Door het hoge, brede stuur en het lage zadel fiets je op de beach cruiser extra ontspannen naar het strand of door de stad. Met het robuuste, stoere uiterlijk en felle kleuren val je gegarandeerd op!

16 resultaten
Sorteer op:
16 resultaten

Beach cruiser

De beach cruiser is een trendy en modieuze fiets met een hoog, breed stuur en een laag zadel voor een relaxte en ontspannen houding. De pedalen bevinden zich verder naar voren dan bij een normale fiets, zodat je lekker losjes fietst, daardoor zijn ze ideaal om kleine afstanden af te leggen. De cruiser is ontstaan als trendy fiets om mee naar het strand te gaan, maar is ook in de steden erg populair aan het worden. Internet-Bikes beschikt over een groot assortiment beach cruisers tegen voordelige prijzen. De cruiser is beschikbaar in diverse modellen en kleuren, zodat er altijd een hippe fiets voor jou tussen zit.

Sluiten internet-bikes.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm