Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Displays

Het display is een ontzettend belangrijk onderdeel van een elektrische fiets. Je kunt er namelijk informatie over je elektrische fiets mee bekijken en er de fiets mee instellen. Je vindt bij ons een ruime keuze aan displays.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Displays

Met een display kun jij jouw elektrische fiets gebruiken en bedienen. Je kunt er van alles mee instellen, zoals de mate van ondersteuning, en je kunt er vaak allerlei informatie op aflezen, zoals de snelheid waarmee je fietst. Bij Internet-Bikes vind je een ruim aanbod aan displays en toebehoren van bekende merken zoals Gazelle en Batavus!

Led display of LCD display?

Je hebt over het algemeen de keuze uit led displays of LCD displays. Een led display is meestal een simpel ingerichte display met wat led-lichtjes, en het zit dicht bij je handvat zodat je het gemakkelijk kunt bedienen. Daarnaast is dit type over het algemeen niet afneembaar. Een LCD display lijkt meer op een fietscomputer, je kunt er dus allerlei informatie op aflezen. Daarnaast is het display vaak in het midden van het stuur geplaatst en zit de bediening naast het handvat. Meestal is dit type display afneembaar.

Opbergen

Bescherm je display tegen regen en wind met een hoesje, en berg hem als je hem niet gebruikt op in een opbergtas. Zo weet je dat je de levensduur van het display optimaal zult benutten!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm