Elektrische Fietsen

Bekijk hier ons ruime assortiment elektrische fietsen. Dankzij de trapondersteuning fiets je soepel naar het werk of de winkel.

48 resultaten12
Sorteer op:
48 resultaten12

Elektrische fiets

Met een elektrische fiets heb je altijd het gevoel dat je met de wind in de rug fietst, zelfs bij flinke tegenwind! Elektrische fietsen halen een maximale snelheid van 25 km/u. Je hebt geen speciaal rijbewijs, kenteken of helm nodig en je mag overal fietsen waar een normale fiets dat ook mag. De elektrische fiets is de perfecte oplossing wanneer fietsen op een normale fiets moeilijker wordt of wanneer je vaak lange afstanden fietst. Wil je meer weten over de elektrische fiets? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina over elektrische fietsen.

Elektrische fiets kopen

Wanneer je een elektrische fiets wilt kopen, is het belangrijk om te letten op de plek waar de motor zit en of de accu uitneembaar is of niet. De plek van de motor heeft invloed op hoe de elektrische fiets fietst. Meer informatie hierover vind je onder de button ‘Welke e-bike past bij mij’, rechtsboven aan de pagina. Wanneer de accu uitneembaar is, kun je deze los opladen van de elektrische fiets. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer er geen stopcontact in de garage of schuur aanwezig is. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal watturen van de accu. Hoe meer watturen de accu heeft, hoe langer hij meegaat. Neem je de fiets vaak mee in het ov? Bekijk dan ons assortiment elektrische vouwfietsen.

Fietsen op een elektrische fiets

Een elektrische fiets fietst anders dan een normale fiets. De trapondersteuning zorgt ervoor dat je sneller fietst en anders trapt. Ook is een elektrische fiets zwaarder doordat er een accu en motor op zit. Het is raadzaam om eerst een paar testrondjes te fietsen in de straat, voor je er een lange tocht mee gaat fietsen, zodat je kunt wennen aan de manier van fietsen. Daarnaast is het aan te raden een elektrische fiets door onze monteurs te laten afmonteren. Zij stellen het computersysteem vakkundig voor je in, zodat je meteen veilig op weg kan.

Sluiten internet-bikes.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm