Fietscomputers

Een fietscomputer meet uw tijd en snelheid tijdens fietstochten of trainingen. Zie in één oogopslag uw maximale snelheid, gemiddelde snelheid, afstand en duur. In ons assortiment vindt u ook fietsnavigatie en hartslagmeters.

207 resultaten12345...9
Sorteer op:
Sigma Elastische Band 20311
€ 9,95 € 3,40
VDO Stuurpen-Houder C-Serie Draadloos
€ 9,95 € 3,95
Sigma Sigma USB Oplader Voor Rox 10.0
€ 7,95 € 3,99
207 resultaten12345...9

Fietscomputers zijn ideaal voor fietsers die graag hun snelheid en tijd willen meten tijdens fietstochten. Je fietsprestaties kunnen worden opgeslagen zodat je gegevens en prestaties bij kunt houden. Gegevens rondom maximale snelheid, gemiddelde snelheid, afstand, duur, temperatuur en klok functie. De meest voordelige fietscomputers zijn met draad, maar ook draadloze fietscomputers zijn al vanaf €14,00 verkrijgbaar! Naast eenvoudige en erg laag geprijsde fietscomputers, heeft Internet Bikes ook fietscomputers met uitgebreide functies en met ingebouwde navigatiesystemen. Met de GPS functie kunnen routes worden ingesteld en kun je de mooiste fietstochten maken. Ook bevestigingsmateriaal voor je fietscomputer vind je voordelig bij Internet Bikes. Alle snelheidsmeters en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kun je morgen al in huis hebben! (Besteld voor 16.00 uur op werkdagen? De volgende werkdag in huis)

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u direct een mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.


E-mail
Terug naar inlogscherm