Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietscomputers

Een fietscomputer meet de tijd, snelheid en afstand tijdens een fietstocht of training. In één oogopslag zie je al je prestaties. Bekijk ons assortiment hieronder! Óf leer eerst meer over fietscomputers in het artikel Alles over fietscomputers.

Sorteer op:
14 resultaten
14 resultaten


Fietscomputer kopen?

Een fietscomputer houdt je prestaties bij tijdens het fietsen. Je bevestigt hem eenvoudig op het stuur. Tijdens de rit meet hij je minimale, maximale en gemiddelde snelheid, de gereden afstand en de duur. Internet-Bikes heeft ook fietscomputers met uitgebreidere functies. Deze meten bijvoorbeeld het calorieverbruik, de hartslagfrequentie, stijgingspercentage en de buitentemperatuur. Bedenk voordat je een fietscomputer aanschaft even goed wat voor functies je er allemaal op wilt hebben, zodat je altijd de juiste keuze maakt!

Fietscomputer: draadloos of bedraad?

Bekijk ons huidige aanbod hierboven en kies bijvoorbeeld een draadloze fietscomputer uit. Een draadloze fietscomputer is erg makkelijk aan je stuur te bevestigen en er ook altijd weer snel vanaf te halen. Daarnaast heb je geen gedoe met draden. Een bedrade fietscomputer is in veel gevallen wat goedkoper dan een draadloze, en kan dus ook het overwegen waard zijn. Nadeel van een fietscomputer met draden is dat de draden kapot kunnen gaan. Je zult dan of de draden of de complete computer moeten vervangen.

Welke fietscomputer heb je nodig?

Welke fietscomputer je nodig hebt is afhankelijk van wat voor type fietser je bent. Zoals we hierboven al aangaven zijn er fietscomputers met basisfuncties en uitgebreide functies. Als recreatieve fietser heb je voldoende aan een fietscomputer met de basisfuncties. Kies je voor een fietscomputer met GPS, dan kun je de gefietste route achteraf terugzien op je pc. Als sportieve fietser wil je spieren en conditie trainen of je techniek verbeteren. Naast je snelheid, de afstand en tijd is het dus belangrijk om ook te meten wat je hartslag is, het calorieverbruik, het hoogteverschil, de cadans en het aantal omwentelingen. Deze gegevens helpen je om je prestaties te verbeteren. Bedenk bij de aanschaf van een fietscomputer goed hoe je hem gaat gebruiken. Zo haal jij het meeste plezier uit jouw fietstocht of trainingsrondje.

Tip: let ook op de grootte van het display, zodat je er zeker van bent dat je de cijfers kunt lezen zonder dat je gebruik hoeft te maken van een leesbril. 

Hoge kwaliteit en voordelige fietscomputers

Internet-Bikes heeft goedkope fietscomputers van echte topmerken zoals Sigma en VDO. Met deze merken meet je jouw prestaties extreem nauwkeurig. Zo train je effectiever of geniet je nog meer van je recreatieve fietstocht. Dankzij ons assortiment goedkope fietscomputers ben je verzekerd van een hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. We leveren ze direct uit onze eigen voorraad. Je hebt jouw fietscomputer daardoor snel in huis.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm