Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Crank gereedschappen

Met crank gereedschap, zoals een cranktrekker of cranksleutel, kun je de cranks, trapassen en bottom brackets van je fiets onderhouden (en vervangen als het moet). Bekijk hieronder al ons gereedschap.

Sorteer op:
7 resultaten
7 resultaten


Crank gereedschap kopen?

Samen met de trapas, pedalen en ketting is een crankstel het aandrijfsysteem van de fiets. Als je een crankstel gaat vervangen zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Zo moet je om te beginnen een crankstel kopen die bij je fiets past. Afhankelijk van je type fiets heb je bijvoorbeeld een crankstel met enkel blad of juist met twee kettingbladen nodig. En afhankelijk van je eigen lengte heb je een crankstel in een bepaalde lengte nodig. Daarnaast heb je het juiste gereedschap nodig om een crankstel te kunnen vervangen, zoals een cranktrekker. Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment crank gereedschap. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en bestel jouw gereedschap vandaag nog!

Cranktrekker kopen?

Een cranktrekker gebruik je om de crank van de trapas los te maken. Je hebt dit soort gereedschap dus nodig als je de crank of trapas van je fiets wilt vervangen. Soms moet je het crankstel of de trapas ook los maken als je een nieuwe kettingkast op de fiets wilt monteren. Het is dus, vooral als je een fanatieke fietser bent, een onmisbaar stuk gereedschap om in huis te hebben. Een crank vervangen zonder cranktrekker is nagenoeg onmogelijk.

Tip: zet de cranktrekker altijd goed recht in de crank. Doe je dit niet en zet je vervolgens redelijk wat kracht met het draaien, dan loop je risico dat je de crank of juist de trekker kapot maakt.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm