Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Ring- & steeksleutels

Ben jij op zoek naar een ringsleutel of steeksleutel? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel jouw sleutels vandaag nog!

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Ring of steeksleutel kopen?

Ringsleutels en steeksleutels gebruik je om bouten en schroeven vast en los te draaien. Een steeksleutel is half open en je klemt de bout of moer ertussen. Je kunt steeksleutels niet verstellen en hebt dus altijd het juiste formaat nodig. Een ringsleutel gebruik je, net als een steeksleutel, om bouten los en vast te draaien. Ringsleutels hebben een gesloten ring waar de bout tussen past. Je hebt hier dus ook altijd de juiste maat van nodig. Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment ring- en steeksleutels in verschillende maten.

Ratel steeksleutel

Ratelsleutels zijn ideaal voor het losdraaien en vastmaken van bouten en schroeven op moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de ratel kun je schroeven sneller aandraaien dan met gewone steeksleutels, je hoeft dan niet steeds de sleutel weer opnieuw van de schroef of bout te halen en er weer opnieuw op te zetten.

Verstelbare steeksleutel

Naast vaste steek- of moersleutels zijn er ook verstelbare steeksleutels (Engelse sleutels). Deze verstelbare sleutels hebben een verstelbare bekbreedte. De bekopening of sleutelwijdte kan dus groter of kleiner gemaakt worden. Hierdoor is dit type sleutel geschikt voor meerdere afmetingen bouten en schroeven.

Je steeksleutel of ringsleutel bestel je eenvoudig online

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment ring- en steeksleutel. Alle sleutels liggen op voorraad in eigen magazijnen. Je hebt ze dus altijd erg snel bij je in huis. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en bestel de maten die jij nodig hebt vandaag nog.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm