Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Trapas gereedschappen

Ben jij op zoek naar gereedschap voor de trapas van je fiets? Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
9 resultaten
9 resultaten


Trapas gereedschap kopen?

De trapas is een ontzettend belangrijk onderdeel van je fiets. Een trapas is een metalen as met twee lagers, met aan de uiteinde krukassen. De krukassen ontvangen de kracht die je uitoefent op je pedalen. Het hoort samen met de pedalen, fietsketting en het crankstel bij het aandrijfsysteem van je fiets. Het is dus ook erg belangrijk dat je trapas goed functioneert en dat je hem vervangt als dat nodig is. Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment trapas gereedschap, waarvan de belangrijkste misschien wel de trapas sleutel is. Om bij je trapas te kunnen komen heb je namelijk een cranktrekker of een trapas sleutel nodig die bij het type trapas van je fiets past.

Wanneer trapas vervangen?

Als je trapas kraakt of tikt is hij mogelijk aan vervanging toe. Het kan ook zijn dat je trapas niet goed vast zit of dat hij gesmeerd moet worden. Om zeker te weten of je de trapas moet vervangen of dat je met smeren het tikken verhelpt, moet je bij de trapas zien te komen. Dit kan met een trapas sleutel of een cranktrekker. Als je ziet dat de cranks bij het ronddraaien stroef of ongelijkmatig draaien moeten de as en/of lagers schoongemaakt of gesmeerd worden. Zit er speling op de lagers? Dan moet je de trapas waarschijnlijk vervangen.  

Ruim assortiment gereedschap voor je fiets

Bij Internet-Bikes vind je een ontzettend ruim assortiment gereedschap voor je fiets. Het huidige aanbod trapas gereedschap vind je hierboven.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm