Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Broekklemmen

Op zoek naar broekklemmen die ervoor zorgen dat jouw fietsbroek niet tussen de spaken van je fiets komt? Bekijk ons assortiment hieronder!

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Broekklemmen

Een broekklem zorgt ervoor dat je fietsbroek niet tussen je spaken of ketting vast komt te zitten. Als je echt een sportieve fietser bent, heb je vaak een broekje dat strak genoeg om je benen zit waardoor een broekklem niet nodig is. Ben je een echte recreatieve fietser die geen professionele fietsbroek heeft? Dan kunnen broekklemmen de oplossing zijn waardoor je broek niet tussen je spaken komt. Je broek heeft daarmee namelijk niet meer de kans om allerlei kanten op te waaien. Ga voor een neutrale kleur als je niet wilt dat de broekklemmen erg opvallen. Maar misschien vind je het juist wel leuk als de broekklemmen wel opvallen. Dan kun je altijd gaan voor een leuk fel kleurtje!  

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment broekklemmen. Fiets jij vaak in de avond of als het al gaat schemeren? Dan zijn reflecterende broekklemmen misschien wel wat voor jou. Hiermee val je net wat meer op in het donker!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm