Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietsonderbroeken

Ben jij op zoek naar een fietsonderbroek om te dragen tijdens een fietsrit? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment!

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Fietsonderbroeken

Een onderbroek dragen, de ene fietser wil er niks van weten en de ander zweert erbij. Een groot voordeel van het dragen van een fietsonderbroek is hygiëne. Het voelt gewoon een stuk frisser dan wanneer je geen ondergoed draagt. Daarnaast vinden vooral beginnende fietser het gewoon niet fijn om zonder onderbroek te fietsen. Maar als je wel ondergoed draagt kan dit gaan zorgen voor behoorlijke irritaties. Heb je een fietsbroek met zeem, draag dan geen ondergoed. Wil je toch ondergoed dragen, ga dan voor speciaal fietsondergoed (eventueel voor fietsondergoed met zeem). Hierover draag je dan een fietsbroekje zonder zeem.

Voor de recreatieve fietser maakt het allemaal niet zo veel uit. En ook mountainbikers zullen minder snel last krijgen van irritaties die ontstaan bij het dragen van ondergoed onder een fietsbroekje, omdat ze minder in het zadel zitten. Maar toch is het altijd slim om tijdens het fietsen speciaal fietsondergoed te dragen. Zonder te veel naden, vocht doorlatend en het moet goed aansluiten op je lichaam.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm