Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietsschoenen

Onze veelzijdige collectie fietsschoenen bestaat uit racefietsschoenen, MTB- en ATB-schoenen en spinningschoenen. Bekijk de collectie hieronder!

Sorteer op:
5 resultaten
5 resultaten


Goedkope fietsschoenen kopen

Internet-Bikes heeft een uitgebreid assortiment ontzettend voordelige fietsschoenen. Hier vind je altijd fietsschoenen die jouw rit op de mountainbike, racefiets of spinningbike nog comfortabeler maken. Wil je fietsschoenen kopen? Het is belangrijk dat de schoenen goed passen, want met schoenen die passen kun je de kracht die je zet optimaal overbrengen op de fietspedalen. Naast de maat is het belangrijk dat je kiest voor fietsschoenen die passen bij de wielersport die je beoefent. Onze voordelige fietsschoenenen zijn geschikt voor verschillende disciplines binnen de wielersport, zoals wielrennen, mountainbiken en spinning.

Fietsschoenen voor de racefiets

Om de kracht die je op de pedalen zet nog beter over te brengen fietsen de meeste wielrenners met speciale fietsschoenen voor de racefiets. Hiermee zit je vastgeklikt aan het pedaal, waardoor je nog harder kunt trappen. De fietsschoenen voor de racefiets klik je met een schoenplaatje vast op het speciale klikpedaal. Fietsen met dit type fietsschoen is vaak even wennen. Je moet leren om de schoen vast en los te klikken. Fietsschoenen voor de racefiets zijn licht van gewicht en hebben een klittenbandsluiting of sluiting met draaiknop voor een nog hoger fietscomfort. Hierdoor kun jij je tijdens de rit volledige focussen op je prestaties.

MTB-fietsschoenen

MTB fietsschoenen vragen om andere eigenschappen dan racefiets-schoenen. Je moet met MTB schoenen goed kunnen fietsen, maar ook kunnen lopen. Met een mountainbike fiets je meestal over ruig terrein, waardoor de schoen robuust en stevig moet zijn en bescherming moet bieden. Veel MTB fietsschoenen zijn geschikt voor klikpedalen en het schoenplaatje zit zo weggewerkt dat je met deze schoenen net zo comfortabel loopt als fietst. Internet-Bikes heeft een ruim assortiment MTB fietsschoenen waarmee je fietst, loopt en iedere terrein aan kunt.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm