Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Kettingsloten

Met een kettingslot beveilig je jouw fiets tegen diefstal. Bekijk hier ons assortiment met kettingsloten en profiteer van hoge kortingen.

Sorteer op:
8 resultaten
Scherp geprijsd
AMIGO kettingslot 1009A staal 1000 x 9 mm zwart
34,- 6,95
Scherp geprijsd
AMIGO kettingslot 1006C cijfercombinatie staal 100 cm zwart
14,- 3,95
AXA kettingslot Rigid RCK 1200 x 3,5 mm zwart
9,95
AXA kettingslot met cijfercombinatie Absolute C5-90 90 cm zwart
30,95
AXA Kettingslot Linq met nylon hoes 1000 x 9,5 mm zwart
40,95
AXA kettingslot Absolute 1100 x 5 mm zwart
25,95
AXA Kettingcijferslot Rigid RCC nylon hoes 1200 x 3,5 mm roze
10,95
AXA Kettingcijferslot Rigid RCC nylon hoes 1200 x 3,5 mm blauw
9,95
8 resultaten


Hoe werkt een kettingslot?

Een fiets kettingslot gebruik je als extra slot voor je fiets. Als je dit type fietsslot gebruikt is het aan te raden het slot vast te maken aan bijvoorbeeld een fietsenrek, paaltje of hekje. Zo verklein je namelijk de kans op diefstal, omdat de fiets niet zomaar opgetild kan worden. De robuuste, stalen schakels maken een kettingslot extra sterk. Je moet dus heel wat in je mars hebben om het slot zonder extra gereedschap open te krijgen. Staat je fiets lang op dezelfde plek geparkeerd? Bijvoorbeeld op het station, op school of in de stad? Dan is het gebruik van een kettingslot zeker een aanrader! Bekijk hierboven ons huidige assortiment, bestaande uit ruim 100 verschillende kettingsloten zonder of met ART-keurmerk (geschikt voor fietsen, scooters en motoren).

Wat is een goed kettingslot: let op ART-keurmerk

Het ART-keurmerk geeft aan wat de preventiewaarde van het kettingslot is. Stichting ART heeft daarvoor een lijst met criteria opgesteld. Kettingsloten die aan deze criteria voldoen krijgen het ART-keurmerk toegekend. Het keurmerk werkt met sterren: hoe meer sterren, hoe hoger de preventiewaarde is. Voor fietsen heb je genoeg aan een kettingslot met twee sterren (oftewel een ART 2 kettingslot). Sloten met hogere aantal sterren zijn geschikt voor brom-, snor- en motorfietsen. Bij de sloten in ons assortiment staat vermeld of ze wel of geen ART-keurmerk hebben en ook nog hoeveel sterren. Daarnaast is het nog goed om te weten dat kettingsloten zonder ART-keurmerk je fiets ook gewoon voldoende beveiligen, maar bij de meeste verzekeringen ben je gewoon verplicht om een slot met het keurmerk te gebruiken. Hierover lees je meer in de polisvoorwaarden van je verzekering.

Kettingslot kopen

Internet-Bikes heeft een ruim assortiment kettingsloten direct op voorraad. Hierdoor heb je ze snel is huis, want bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan verzenden wij dezelfde dag. In onze online fietsenwinkel vind je kettingsloten van topmerken, zoals AXA en Abus, voor een scherpe prijs. Zet je fiets altijd goed op slot en voorkom dat hij gestolen wordt met een stevig kettingslot van Internet-Bikes. Bekijk hierboven ons huidige assortiment en bestel het beste kettingslot voor jouw fiets vandaag nog!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm