Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Bevestigingsmaterialen

Heb je bevestigingsmaterialen voor je fietstas nodig? Je vindt ongetwijfeld geschikte materialen in onze webshop. Kijk gerust eens rond.

Sorteer op:
4 resultaten
4 resultaten


Verschillende soorten bevestigingsmaterialen

Met het juiste bevestigingsmateriaal weet je zeker dat jouw fietstas goed aan je fiets bevestigd is. Je vindt verschillende bevestigingsmaterialen in onze shop, zoals kliksystemen en losse platen om je fietstas aan te bevestigen, houders voor stuurtassen en –manden, en houders die voorkomen dat je dubbele fietsmand tussen je spaken komt. Let er wel op dat sommige houders speciaal ontworpen zijn voor bepaalde merken.

Bestel vandaag nog

Elk van onze bevestigingsmaterialen heeft zo z’n eigen voor- en nadelen. Verder verschilt het ook enorm per type fietstas welke materialen er het meest geschikt zijn. Een enkele fietstas (bijvoorbeeld een pakaftas of schoudertas) vraagt om andere bevestigingsmaterialen dan een dubbele fietstas. Lees ook zeker onze adviespagina over fietstassen eens door voor meer informatie hierover.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm