Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Achterlichten

Bij Internet-Bikes vind je achterlichten van talloze bekende merken, waaronder AXA, Spanninga en Gazelle. Op zoek naar fietslampen? Bekijk ons assortiment hieronder. Voor meer informatie en tips kijk eens naar Met veilige verlichting de weg op.

Sorteer op:
30 resultaten
30 resultaten


Achterlicht fiets

Een goedwerkend achterlicht op je fiets is voornamelijk fijn voor andere weggebruikers. Bij slecht weer of in de schemer of het donker ben je daarmee namelijk goed zichtbaar. Er zijn verschillende soorten achterlichten voor je fiets. Je kunt gaan voor een lamp die werkt op een dynamo, op de accu van een elektrische fiets of op batterijen. Let er bij het kopen van een achterlicht goed op dat hij rood is, dit is namelijk verplicht en een andere kleur is niet toegestaan. Daarnaast mag deze fietsverlichting ook niet knipperen. En heb je je verlichting op de fiets niet op orde dan riskeer je een boete. Zorg dus dat je een goedwerkend voorlicht en achterlicht hebt.

Reflector achterlicht fiets

Het is in Nederland verplicht op bepaalde reflectoren op je fiets te hebben. Eén van deze verplichtte reflectoren is een rode reflector aan de achterkant van je fiets. Sommige fietslampen bevatten een reflector. Hierdoor heb je dus je rode achterlicht en rode reflector in één. Ideaal, zo hoef je niet na te denken waar je de rode reflector op je fiets plaatst.

Achterlicht kopen?

Ben je op zoek naar een achterlicht voor op je fiets? Bij Internet-Bikes bestel je heel voordelig talloze achterlichten en bijbehorende (losse) onderdelen. Bekijk ons huidige assortiment hierboven.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm