Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Reflectoren

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment reflectoren voor je fiets. Op zoek naar een reflector? Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
9 resultaten
9 resultaten


Welke reflectoren zijn verplicht op een fiets?

Het is verplicht op bepaalde reflectoren op je fiets te hebben (als je in het donker gaat fietsen). Zo moet er een rode reflector op de achterkant van de fiets zitten, moeten de trappers voorzien zijn van gele reflectoren en moeten er op de wielen witte of gele reflectoren zitten. Rijd je in het donker rond op een fiets zonder reflectoren of die reflectoren mist? Dan riskeer je een boete. Zorg er dus voor dat naast de fietsverlichting ook de reflectoren bij je fiets goed op orde zijn. Veel achterlichten hebben een rode reflector bij de lamp zitten. Zo heb je een achterlicht en reflector in één.

Reflector stickers

Bij je fietsbanden kun je gaan voor reflectietape om op de band of velg te plakken. Dit is eenvoudig aan te brengen. Je kunt ook voor spaakreflectoren gaan die je tussen twee spaken inklemt. Wat niet mag is gebruik maken van reflectoren die over de lengte van de spaken zijn aangebracht.

Reflectoren kopen?

Ben jij op zoek naar reflectoren? Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment reflectoren. Ga bijvoorbeeld voor pedaalreflectoren, reflectietape of een achter reflector. Bekijk ons huidige assortiment hierboven en bestel jouw reflectoren vandaag nog.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm