Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Voorlichten

Met een koplamp op batterijen heb je nooit meer last van een fiets die zwaar trapt. De lampjes zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker. Bekijk hier ons grote assortiment en profiteer van de beste prijsgarantie . Voor meer informatie en tips kijk eens naar Met veilige verlichting de weg op.

Sorteer op:
45 resultaten12
45 resultaten12


Welke koplamp heb ik nodig?

De meeste fietsen zijn standaard uitgerust met een vast voorlicht. Het kan natuurlijk wel altijd voorkomen dat je licht kapot gaat of aan vervanging toe is. Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment koplampen, zowel vaste als losse verlichting. Ga je een nieuw voorlicht aanschaffen let dan op een aantal punten. Een voorlicht op een fiets moet altijd wit of geel licht geven. Gelukkig is dit bij alle reguliere fietsverlichting gewoon het geval. Daarnaast is vaste en losse verlichting toegestaan, zolang de verlichting goed zichtbaar is en dus niet bedekt wordt met bijvoorbeeld kleding of een tas. Vervolgens kun je nog gaan voor verschillende typen stroomvoorziening voor de verlichting:

Koplamp op batterijen

Ga je voor een koplamp op batterijen dan heb je nooit meer last van een fiets die zwaar trapt, wat bij de dynamo wel het geval is. Daarnaast kun je deze lampen supereenvoudig op je fiets te monteren, dus in een handomdraai heb je een sprankelend helder licht op je fiets zitten. De koplamp op batterijen is er in heel veel verschillende uitvoeringen: van retro tot hypermodern.

Koplamp op accu

Naast verlichting die werkt op losse batterijen is er ook verlichting die werkt met behulp van een accu. Deze accu kun je eenvoudig opladen met een usb-kabel. Ga je voor een oplaadbare lamp dan heb je dus geen losse batterijen nodig. 

Koplamp op dynamo

Bij voorlichten die werken op een dynamo heb je enkele voordelen ten opzichte van lampen die werken op batterijen. Zo heb je je verlichting altijd bij je én hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen. Nadelen van de dynamo zijn vooral dat je wat zwaarder trapt en dat de draden kwetsbaar zijn en stuk kunnen gaan.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm