Fietsverzekering

Klikzeker Fietsverzekering

De complete fietsverzekering in heel Europa

Klikzeker fietsverzekering

 

Doordeweeks, maar ook in het weekend heb je jouw fiets gewoon nodig. Of je nu graag fietstochten maakt of wanneer je de fiets voor woon-werkverkeer gebruikt. Bij Klikzeker snappen wij dat je zuinig bent op je fiets en daarom kun je bij ons jouw fiets of pedelec, van welk type dan ook, verzekeren tegen schade en diefstal.

 

De kenmerken van de Klikzeker fietsverzekering

Met de Klikzeker fietsverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, inbraak en beschadigingen door vandalisme, valschade en/of bedieningsfouten. Met onze fietsverzekering is jouw fiets buitenshuis verzekerd tegen een lage prijs binnen en buiten Nederland. Bij Klikzeker is je fiets in heel Europa verzekerd tegen een lage prijs en loopt je contract na 1 jaar af. Een bijkomend voordeel is dat deze verzekering geen eigen risico heeft.

 

Voordelen van de Klikzeker fietsverzekering

Doordat wij samenwerken met Allianz wordt jouw premie niet door de regio waarin je woont bepaald. Of je nu in de grote stad of in een klein dorp woont, je betaalt hetzelfde. Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen wij het zo simpel mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een fietsverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Dan zit je goed bij Klikzeker.

 

 

Alle feiten op een rijtje

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u direct een mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.


E-mail
Terug naar inlogscherm