Bekijk hele assortiment

De start van het fietsseizoen

Voor ons zijn de Fietsweken weer het startschot voor de lente en het fietsseizoen. Steeds meer mensen stappen weer op de fiets, jij toch ook? We kunnen ons goed voorstellen dat het tijd is voor iets nieuws. Daarom vind je tijdens de Fietsweken alles voor een geslaagd fietsjaar, extra voordelig! Stoere AMIGO kinderfietsen (ons eigen merk, zijn we trots op!), elektrische fietsen voor de fietser die wel een duwtje in de rug kan gebruiken en de mooiste producten van gave merken als Urban Proof en Cycle Tech.

De beste fietsonderdelen en -accessoires van de beste merken

Nieuwe fietsbanden, zadels en andere onderdelen vind je bij ons ontzettend voordelig. Denk bijvoorbeeld eens aan de volledig gerecyclede fietsaccessoires van Urban Proof. Dit Nederlandse merk zorgt ervoor dat al hun producten uitvoerig worden getest, zodat ze uiteindelijk bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Tijdens de Fietsweken profiteer je daarnaast van extra voordeel op de producten van Basil, de mooie fietstassen van New Looxs en alles van Gazelle!

Wij geven je advies

Ben jij ook zo graag goed voorbereid voor je iets koopt? Dan hebben wij iets voor je: adviespagina’s! Hier vind je alles dat je wilt weten over bijvoorbeeld comfortabel naar je werk fietsen, de beste fietsroutes van Nederland en volledige koopgidsen voor bijvoorbeeld fietsrugzakken. En zoals het woord ‘advies’ al aangeeft, word je volledig ingelicht over welke keuze het beste is voor jou en waar je op moet letten.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm