Bekijk hele assortiment

De start van het fietsseizoen

De lente brengt weer meer zon met zich mee! Daardoor stappen er steeds meer mensen op de fiets, jij toch ook? Met de start van het fietsseizoen kunnen we ons goed voorstellen dat het tijd is voor iets nieuws. Daarom hebben we alles in huis om 2020 hét fietsjaar te maken. Van stoere AMIGO kinderfietsen (ons eigen merk, zijn we trots op!) en vouwfietsen waarmee je overal terecht kunt tot elektrische fietsen voor de fietser die wel een duwtje in de rug kan gebruiken.

Wij geven je advies

Ben jij ook zo graag goed voorbereid voor je iets koopt? Dan hebben wij iets voor je: adviespagina’s! Hier vind je alles dat je wilt weten over bijvoorbeeld mountainbikes, transportfietsen of fietsen voor jongens en meisjes. Maar ook driewielers, loopfietsen en zelfs fietstassen worden uitgebreid besproken. En zoals het woord ‘advies’ al aangeeft, word je volledig ingelicht over welke keuze het beste is voor jou en waar je op moet letten.

De beste fietsonderdelen en -accessoires van de beste merken

Nieuwe fietsbanden, zadels en andere onderdelen vind je bij ons ontzettend voordelig. Denk bijvoorbeeld eens aan een kwaliteitszadel van Selle Royal, het grote Italiaanse merk dat wereldleider is op het gebied van comfortabele zadels. Ideaal om lange toertochten mee te maken! En dan wil je uiteraard ergens onderweg nog stoppen voor een heerlijke picknick. Denk dan eens aan fietstassen en fietsmanden, want hoe ga je alles anders vervoeren? We hebben er honderden in ons assortiment, onder andere van topmerken als Basil en New Looxs.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm