Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietszitjes

In een fietszitje neem je jouw kind, vanaf ongeveer 9 maanden, veilig mee op de fiets. Op zoek naar een fietszitje? In ons assortiment vind je voorzitjes en achterzitjes van bekende en onbekende merken. Kom meer te weten over fietszitjes in Alles over fietszitjes.

Sorteer op:
64 resultaten12
64 resultaten12


Wanneer baby op fietszitje?

In een fietszitje neem je jouw kind op een veilige manier mee op de fiets. Gezellig in een fietszitje voor op het stuur of een fietszitje achter op de bagagedrager. Zodra een kind zelfstandig rechtop kan zitten, meestal vanaf 9 of 10 maanden, mag je met een kind in een fietszitje fietsen. Kinderen tot 15 kilo kunnen mee in een voorzitje en kinderen zwaarder dan 15 kilo neem je mee in een achterzitje.

Veilig onderweg

Fietszitjes zorgen ervoor dat jouw kind stabiel achterop of voorop de fiets zit. De voetsteuntjes voorkomen dat de voetjes tussen de spaken komen. Heeft het fietszitje geen voetsteuntjes? Dan is het raadzaam om deze op de fiets te monteren. Ook de manier waarop je het fietszitje bevestigt speelt een rol bij de veiligheid. Dit geldt met name voor de achterzitjes. Als het fietszitje meer gewicht kan dragen dan de bagagedrager is het verstandig om te kiezen voor een zitje met framebevestiging. Monteer daarnaast een dubbele standaard op de fiets. Dan staat de fiets stabieler als je de kinderen in en uit het fietszitje haalt.

Onderdelen en accessoires voor een fietszitje kopen?

Naast de veiligheid is het belangrijk dat jouw kind comfortabel in het fietszitje zit, zodat hij of zij lekker kan genieten van de fietsrit. Ga bijvoorbeeld voor een fietszitje met (wind)scherm, voor bescherming tegen wind en regen. Doet je kind onderweg regelmatig een klein dutje? Een slaaprol is niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Internet-Bikes heeft daarnaast ook leuke stylingsets, waarmee je het fietszitje aanpast aan jouw smaak en de fietsrit nog leuker wordt. Met de fietszitjes van Internet-Bikes genieten jullie samen onbezorgd van een fijne fietsrit.

Ruim assortiment fietszitjes bij Internet-Bikes

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment voorzitjes, achterzitjes en onderdelen voor fietszitjes van bekende merken als Qibbel en Yepp. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en vind alles wat je nodig hebt in een handomdraai. Bestel je jouw fietszitje en/of onderdelen gemakkelijk en snel op Internet-Bikes.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm