Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Voorzitjes

In een voorzitje neem je jouw kind veilig mee op de fiets. Geniet samen van een heerlijke fietstocht met een voorzitje van Internet-Bikes! Om een goed idee te krijgen waar je moet opletten bij het aanschaffen van een fietszitje, lees dan eens Alles over fietszitjes.

Sorteer op:
13 resultaten
13 resultaten


Fietszitje voor kopen?

Een voorzitje is de perfecte manier om je kind op de fiets mee te nemen. Ze zijn veilig, zitten comfortabel en je bevestigt ze eenvoudig aan de stuurpen van je fiets. Wanneer kinderen zelfstandig rechtop kunnen zitten, mogen ze mee in een fietszitje voor op  de fiets. Zo genieten jullie samen van een heerlijke fietstocht. Daarnaast kun je ook nog allerlei extra accessoires bij je zitje kopen. Zo beschermt een windscherm tegen wind en regen. Dommelt je kind tijdens het fietsen wel eens in slaap? Monteer dan op het voorzitje een slaaprol die het hoofdje ondersteunt.

Veiligheidseisen

Onze voorzitjes voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Deze herken je aan het Europese keurmerk EN14344. Alle voorzitjes zijn uitgerust met gordels waarmee jouw kind stevig in het fietszitje zit. De voetensteuntjes voorkomen dat de voetjes gaan bungelen en dat je kind zich bezeert. Met een voorzitje heb je beter zicht op je kind en kinderen zien meer van de omgeving tijdens de fietstocht.

Tot welke leeftijd voorzitje fiets?

De meeste voorzitjes zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 15 kg. Dit is meestal ergens rond een leeftijd van 3 jaar. Daarna neem je kinderen nog steeds eenvoudig met je mee op de fiets, maar dan in een fietszitje achterop de fiets. Deze achterzitjes vind je gelukkig ook genoeg in ons assortiment.

Ruim assortiment fietszitjes bij Internet-Bikes

Internet-Bikes heeft een ruim assortiment fietszitjes voor voorop de fiets op voorraad, van bekende merken zoals Qibbel, en Yepp. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en bestel jouw favoriete zitje voor een voordelige prijs!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm