Fixed Gear & Single Speed

De Fixed Gear fiets en Single Speed fiets zijn racefietsen met maar één versnelling. Deze retro racefiets ziet er super strak uit en je haalt makkelijk hoge snelheden. 

10 resultaten
Sorteer op:
Avalon FXD 28 Inch Heren V-Brake Blauw
€ 499,00 € 349,00
MBM I AM Fixed 28 Inch Heren V-Brake Wit
€ 559,00 € 419,00
10 resultaten

Fixed Gear fiets en Single Speed fiets

Fixed gear en single speed fietsen worden ook wel fixie of doortrapper genoemd. De fixed gear fiets is een snelle fiets met maar één versnelling. Deze fiets is erg populair in de Verenigde Staten en is nu ook terrein aan het winnen in Nederland. De hippe retro fiets heeft een achterwiel met een speciaal trapmechanisme. Daardoor is het met deze fiets ook mogelijk om achteruit te trappen, waardoor het achterwiel naar achter draait. De fixed gear fietsen van Internet-Bikes zijn laag geprijsd en een echte aanrader voor wie een retro fiets wil en veel snelheid wil maken. 

Sluiten internet-bikes.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm