Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Handvatten

Internet-Bikes heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan handvatten die universeel in het gebruik zijn. Zoek jij kwalitatieve handvatten die geschikt zijn op bijna iedere fiets die je maar kunt bedenken? Bekijk dan de universele handvatten die wij in onze collectie hebben.

Sorteer op:
36 resultaten
36 resultaten


Universele handvatten kunnen op bijna iedere fiets

Bepaalde fietsen vragen om specifieke handvatten. Een BMX fiets bijvoorbeeld, maar ook voor kinderfietsen wil je echt handvatten kopen waar kinderen blij van worden. Verder kan over het algemeen ieder gangbaar type fiets uitgerust worden met universele handvatten. Wanneer dit je voorkeur heeft, kun je een keuze maken geheel naar jouw eigen wensen. Hele dikke handvatten, extra goede grip, een felle en opvallende kleur? Het kan allemaal als je universele handvatten gaat uitzoeken in onze webshop.

Profiteer van onze service

Of je nu een stadsfiets of heel ander type fiets hebt; onze universele handvatten zijn uitermate geschikt voor jouw tweewieler. Kies voor een kleur en design dat je aanspreekt en bestel je handvatten vandaag nog.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm