Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Kinderfietsaccessoires

Personaliseer een kinderfiets met een heleboel verschillende accessoires! Bekijk hier ons volledige assortiment met de leukste en vrolijkste artikelen voor jouw kind. Beetje inspiratie nodig? Pimp your bike helpt je verder!

Sorteer op:
43 resultaten12
43 resultaten12


Hoe een kinderfiets versieren?

Kinderfietsaccessoires zijn perfect om een kinderfiets te versieren. Wil jij een kinderfiets extra opvrolijken? Dat is geen probleem met het ruime assortiment aan accessoires van Internet-Bikes. Van stuurslingers, bloemenslingers, fietsmandjes, fietstoeters en bellen tot aan poppenzitjes en kralen voor om de spaken: we hebben het allemaal. Neem hierboven eens een kijkje en bestel jouw favoriete accessoires vandaag nog!

Een vrolijke fietsvlag voor extra veiligheid

Een kinderfiets kun je met een fietsvlag extra laten opvallen in het verkeer. Jij en andere weggebruikers zien daardoor altijd waar je kind fiets. Ideaal voor de veiligheid dus en ook nog eens een vrolijke accessoire voor op de kinderfiets. Ga bijvoorbeeld voor een vlag van een bekend karakter zoals Bumba of Maya de Bij. Of kies gewoon een lekker opvallende gele of oranje vlag uit!

Val op met een leuke fietsbel

Met een fietsbel, toeter of sirene heb je een kinderfiets binnen no-time een klein beetje versierd. Daarnaast zorgt de bel ervoor dat je andere weggebruikers kunt waarschuwen bij gevaar. Een fiets wordt anders nogal eens over het hoofd gezien in het verkeer. Je hoort een fiets namelijk niet aankomen. Met een leuke fietsbel versier je dus je fiets én zorg je voor meer veiligheid in het verkeer.

Een handige fietsmand voor al je spullen

In een fietsmandje neem je al je spullen eenvoudig met je mee als je een stukje gaat fietsen. Daarnaast is het een vrolijke toevoeging op iedere kinderfiets. Fietsmanden zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en designs. Bekijk ons huidige aanbod hierboven en kies dé fietsmand uit die bij jouw kind past.   

Accessoires voor de kinderfiets kopen?

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment kinderfietsaccessoires. Sommige accessoires verhogen de verkeersveiligheid, andere zijn er enkel voor het versieren van de fiets. Met onze accessoires kun je  jouw fiets zo gek pimpen als jij maar wilt! Heb je nog wat tips en tricks nodig? Lees dan onze pagina ‘Pimp your bike’ eens door.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm