Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Spaakkralen

Op zoek naar spaakkralen of spaakflitsers? Neem eens een kijkje in ons assortiment!

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Spaakkralen voor je fiets kopen?

Met spaakkralen versier je de spaken van je fiets! Je klikt ze eenvoudig en snel om de spaken van je fiets vast. Spaakkralen zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Ontzettend leuk en je valt ook nog eens beter op in het verkeer! Daarnaast zitten sommige spaakkralen los, waardoor ze over de spaken schuiven als je fietst. Een leuke versiering én het maakt geluid, wat wil een kind nog meer! Neem een kijkje in onze shop en zoek een set spaakkralen uit die bij jouw kindje past. Of bevestig ze gewoon aan je eigen fiets (als je kind dan niet jaloers wordt natuurlijk).

Spaakflitsers

Een variant van de spaakkralen zijn spaakflitsers. Spaakflitsers zijn naast leuke felgekleurde versieringen voor om je spaken ook nog reflectoren. Je maakt er jezelf dus extra opvallend mee! Naast spaakflitsers kun je er uiteraard ook voor kiezen om gewone spaakreflectoren aan de spaken van je fiets te bevestigen. Iets minder kinderlijk, maar net zo opvallend!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm