Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Loopfietsen

Op een loopfiets leren kinderen hoe ze hun evenwicht moeten bewaren en ontwikkelen ze de beenspieren. We hebben een breed assortiment in vrolijke kleuren en gemaakt van stevige materialen. Bekijk ze hieronder! Weet je nog niet helemaal waar je op moet letten? Alles over loopfietsen legt je het precies uit.

Sorteer op:
29 resultaten
29 resultaten


Loopfiets kopen?

Bij Internet-Bikes vind je een vrolijke collectie loopfietsen die een perfecte opstap vormen naar het leren fietsen. Met een loopfiets leren kinderen hun evenwicht bewaren, maken ze stuurbewegingen en ontwikkelen ze hun beenspieren. Maar bovenal zorgt een loopfiets voor veel speelplezier! Met een stevig frame kunnen kinderen vol enthousiasme rondrijden in en rondom het huis, op straat, of in het park. De opvallende kleuren en stoere designs maken van loopfietsen echte eyecatchers.

Wil jij meer weten over waar je allemaal op kunt letten als je een loopfiets gaat kopen? Lees dan onze pagina 'Alles over loopfietsen' eens door.

Loopfiets vanaf welke leeftijd?

Vanaf het moment dat kinderen wat stapjes kunnen zetten, rond de 1 jaar, kunnen ze op een loopfietsje ‘rijden’. Het beste kies je dan nog een fietsje met vier wielen uit. Deze fietsen bieden wat meer stabiliteit, waardoor de focus puur ligt op het zetten van stapjes en nog niet op het bewaren van evenwicht. Vanaf een jaar of 2 zijn de meeste kinderen klaar voor een loopfiets met twee wielen. Spieren zijn goed ontwikkeld en evenwicht bewaren lukt dan ook steeds beter, ook op een loopfiets. Na een tijdje kunnen kinderen zelfs al wat tempo maken en echt rondscheuren op hun loopfiets. 

Keuze uit een ruim assortiment

Het assortiment van Internet-Bikes bestaat uit vele loopfietsen van bekende merken als Volare en AMIGO. Ze zijn verkrijgbaar met twee wielen, of vier wielen, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Alle producten uit onze online fietsenwinkel liggen op voorraad in ons eigen magazijn, hierdoor heb jij ze lekker snel in huis!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm