Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Loopfietsen met 2 wielen

Loopfietsen met twee wielen zijn perfect voor kinderen vanaf een jaar of 2. Op zoek naar een loopfiets met twee wielen? Bekijk hieronder ons assortiment.

Sorteer op:
2 resultaten
Gekozen filters: ToimsaFilters wissen
Toimsa Paw Patrol 10 Inch Meisjes Wit
51,95
Toimsa loopfiets Rider 10 Inch Jongens Rood
36,95
2 resultaten


Loopfiets met 2 wielen kopen?

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment loopfietsen met twee wielen. Let bij het kopen van een loopfiets altijd goed op de maat. Is de fiets te groot dan kunnen kinderen niet met hun voeten bij de grond, is de fiets te klein dan gaan de knieën tegen het stuur. Meet voor de zekerheid de binnenbeenlengte van je kind op. De lengte die hieruit komt is de zadelhoogte waar je voor kiest. Wordt een kind te groot voor zijn/haar loopfiets? Dan kun je een grotere maat aanschaffen of ervoor kiezen om een eerste kinderfiets te kopen.  

Vanaf wanneer loopfiets 2 wielen?

Een loopfiets met twee wielen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Voor de allerkleinsten zijn loopfietsen met drie of vier wielen het beste. Hierop hoeven ze niet zelf hun evenwicht te bewaren en kunnen ze puur focussen op het zetten van stapjes. Als kinderen ongeveer 2 jaar oud zijn, zijn spieren goed ontwikkeld en zijn ze in staat om hun evenwicht goed te bewaren. Dat is het moment om een loopfietsje met twee wielen aan te schaffen. Zo kunnen ze hun evenwichtsgevoel nog verder ontwikkelen en vervolgens in veel gevallen nóg sneller leren fietsen op een gewone fiets.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm