Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

CST

CST ontwikkelt haar banden met veel aandacht en passie. Materialen worden zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Zo onstaat er een fietsband die robuust, slijtvast en perfecte roleigenschappen heeft. Je shopt de banden van CST nu extra voordelig bij Internet-Bikes.

Sorteer op:
50 resultaten12
50 resultaten12


CST banden

De banden van CST worden met veel aandacht ontwikkeld. Ze zoeken continu naar mogelijkheden om hun producten te verbeteren. En daar nemen ze graag de tijd voor, want hoe beter de band, hoe meer rijcomfort jij hebt. Omdat niet iedere fietser dezelfde eisen heeft, maakt CST verschillende type banden: voor stadsfietsers, e-bikers, wielrenners en mountainbikers. Ze hebben zowel binnenbanden al buitenbanden die een lange levensduur hebben, want met CST is lekrijden verleden tijd. De zeven protectieniveaus geven de beste bescherming in iedere situatie. Van een ideale lekbescherming voor stadsfietsen tot de superieure double layer antilektechnieken. CST heeft de beste fietsbanden voor iedereen. Bestel ze nu met extra veel korting bij Internet-Bikes!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm