Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

JUMBO

Het Nederlandse speelgoedmerk Jumbo maakt speelgoed, spellen en puzzels. Volgens Jumbo zijn spelende mensen, vrolijke mensen. Daar kan iedereen die de puzzels van Jan Haasteren heeft gemaakt, of de Jumbo-toppers Party & Co en Stratego heeft gespeeld het alleen maar mee eens zijn! Ontdek hier het complete assortiment.

Sorteer op:
3 resultaten
Jumbo fietspomp op houten plank met Dunlop ventiel
17,95
Jumbo pompslang 60 cm rood
3,95
Jumbo Fietspomp Dunlop Op Houten Plank
21,50
3 resultaten


Jumbo speelgoed, spellen en puzzels

De Nederlandse spellenfabrikant Jumbo maakt al decennia lang speelgoed, spellen en puzzels. Het bekende rode olifantje siert de verpakkingen. Dit logo stamt nog uit te tijd waarin ze alleen houten speelgoed produceerde. Dit moest zo stevig zijn dat er een olifant op kon staan. Daar komt ook de naam Jumbo vandaan. Jumbo ontwikkelt haar speelgoed, spellen en puzzels met de gedachte dat spelende mensen vrolijke mensen zijn. Internet-Toys heeft het leukste speelgoed en de leukste spellen en puzzels  van Jumbo voor je verzameld. Je bestelt ze hier voor de allerlaagste prijs! En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm