Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Schwalbe

De fietsbanden van Schwalbe geven je grip op de weg in combinatie met een perfecte rolweerstand. Je vindt bij Internet-Bikes fietsbanden voor alle soorten fietsen: stadsfietsen, e-bikes, racefietsen en mountainbikes. Bekijk hier ons complete aanbod van Schwalbe en geniet van de allerbeste kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

Sorteer op:
208 resultaten1234...6
208 resultaten1234...6


Schwalbe

Schwalbe is specialist op het gebied van fietsbanden. Ze noemen zichzelf echte bandenfanatici, en dat al sinds 1973. De Duitse merknaam is afgeleid van het woord Swallow, wat zwaluw betekent. Net als een zwaluw beweeg je op de fietsbanden van Schwalbe licht, soeverein, natuurlijk en vrij. Je zweeft bijna over de weg. Schwalbe deelt haar producten op in drie groepen: tour, road en off-road. De tour-serie is geschikt voor lange toertochten over verharde wegen, de road-serie voor snelle en korte ritten en de off-road-serie voor ritten over de meest spectaculaire trails. De fietsbanden van Schwalbe zijn robuust, slijtvast en geven jou een ongekende fietservaring.

Schwalbe fietsbanden

Iedere fietsdiscipline vraagt om een ander soort band. Stadsfietsen moeten een goede balans hebben van grip en een lage rolweerstand. Bij racefietsen moet de rolweerstand juist zo laag mogelijk zijn, terwijl bij mountainbikes de grip van belang is. Schwalbe heeft daarom voor iedere type fiets de perfecte band ontwikkeld. De Schwalbe Marathon is bijvoorbeeld erg populair bij gewone fietsers. Bij sportieve fietsers worden vooral de Schwalbe Ultremo, de Schwalbe Durano en de Schwalbe One op de velgen gelegd. 

De unieke Schwalbe antileklaag

De fietsbanden van Schwalbe staan ook bekend om hun sublieme bescherming tegen lekrijden. Dat komt door de unieke antileklaag. Deze sterke tussenlaag in de band voorkomt dat scherpe voorwerpen doordringen tot de binnenband. Schwalbe noemt deze banden onplatbaar! 

Ga tubeless met Schwalbe

De Schwalbe tubless banden hebben geen binnenband. Zo ontstaat er geen onnodige wrijving tussen de buiten- en binnenband. Dit heeft een positief effect op de snelheid, grip, het comfort en bescherming tegen lekrijden. 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm