Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Zoek een leuke fiets voor je kind uit met sinterklaas

Met de sint weer in het land is het tijd om na te denken over leuke cadeaus die je gaat kopen voor jezelf en je gezin, familie of vrienden. Wat is er nou leuker om met sinterklaas aan een kind te geven dan een mooie nieuwe fiets? Op zo’n prachtige fiets met alles erop en eraan rijdt jouw zoon of dochter graag door de straten. Internet-Bikes heeft een ruim assortiment aan fietsen voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinste kleuters en peuters is er keuze genoeg.

Een AMIGO-fiets is dé fiets voor jouw kind

In ons assortiment fietsen geniet je van volop opties. Volwassenen fietsen – zo ook elektrische – hebben wij meer dan genoeg, maar wij specialiseren ons ook zeker in fietsen voor kinderen. Bekijk voor sinterklaas daarom ook zeker eens onze AMIGO kinderfietsen. Dit is ons eigen merk, dat zich kenmerkt door goede kwaliteit en fraaie designs. Met een van deze fietsen wil jouw kind ongetwijfeld graag gezien worden!

Met een loopfiets zet jouw kleine de eerste stapjes richting het leren fietsen

Heb je thuis een peuter of kleuter? Je wilt hem of haar het liefst zo vroeg mogelijk leren fietsen, maar het verschilt per kind vanaf welke leeftijd hij of zij het oppakt. Een loopfiets is een goede eerste stap op weg naar het leren fietsen. Je kind leert er evenwicht mee houden en zijn of haar motoriek verbeteren. En ook niet onbelangrijk: onze loopfietsen zien er mooi uit en zijn erg leuk om te besturen.

Ook voor accessoires kun je bij ons terecht

Naast fietsen bieden wij ook vele fietsonderdelen en -accessoires aan. Hiermee geef je jouw fiets een andere uitstraling en creëer je een persoonlijk tintje. Ontdek zeker welke kinderfietsaccessoires je zoal bij Internet-Bikes kunt kopen, want je kind wordt zeker blij van dergelijke accessoires. Twijfel je over onze fietsen of fietsaccessoires? Lees dan gerust onze adviespagina’s eens door zodat je weet waar je op kunt letten bij de aanschaf van een fiets of voor andere materialen. Wij helpen je op die manier de juiste fiets te vinden om met sinterklaas cadeau te doen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm