close Laagste prijsgarantie op ALLE fietsen! Jouw nieuwe fiets, nergens goedkoper! Shop direct >
Bekijk hele assortiment

Wasgijpuzzels

Wasgij is een uitdagende manier van puzzelen waarbij je niet de afbeelding op de doos puzzelt, maar je fantasie moet gebruiken om hem op te lossen. Ontdek wat erop de puzzel staat door gebruik te maken van de hints, je verbeelding en nieuwsgierigheid.


Wasgij-reeksen

De Wasgij-reeksen worden geproduceerd door spellenfabrikant Jumbo. Er zijn drie concepten Wasgij-puzzels die je ieder op een andere manier oplost.

  • Wasgij Original: verplaats je in de positie van één van de personen op de afbeelding. Beeld je in wat hij of zij op dat moment ziet en leg dan de puzzel.
  • Wasgij Destiny: bij deze puzzels maak je een reis door de tijd. Op de doos staat een afbeelding uit het verleden. Gebruik je verbeelding en bedenk hoe de personen er nu uit zouden zien.
  • Wasgij Mystery: met een vleugje fantasie moet jij puzzelen wat er in de aankomende minuten gaat gebeuren met de personen die staan afgebeeld op de doos. Ontrafel jij het mysterie? 

Hints en aanwijzingen

In en op de doos staan verschillende aanwijzingen die je helpen bij het leggen van de puzzel. Als dat nog niet genoeg is staan op de Wasgij-website extra aanwijzingen. Lukt het jou om deze breinbrekers op te lossen?

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm