Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Anti-lekstrips

Als je op zoek bent naar een anti-lekstrip, dan ben je bij Internet-Bikes aan het juiste adres! Bekijk ons assortiment anti-lekstrips hier!

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Anti-lekstrip

Een anti-lekstrip beschermt de binnenband tegen dingen die door de buitenband heen dringen, zoals bijvoorbeeld spijkers of glas. Je plaatst ze tussen de binnen- en buitenband in. Het is een eenvoudige extra manier om de levensduur van je binnenband optimaal te kunnen benutten. Met een anti-lekstrip kun je in principe je binnenband nooit lek rijden. En als jij geen zin hebt om onverwacht je band lek te rijden en weer te moeten repareren, is zo’n anti-lekstrip dus ideaal! Bij Internet-Bikes vind je een uitgebreid assortiment anti-lekstrips voor allerlei wielmaten. Enkele nadelen van anti-lekstrips: het voegt gewicht toe aan je band en als je hem niet goed plaatst kan de binnenkant juist wel gaan lekken op bepaalde plekken. Maar als jij dus geen zin hebt om onverwacht je band lek te rijden, en de strip netjes en goed bevestigt, is zo’n anti-lekstrip wel een echte aanrader!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm