Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Zadeldekjes

Bescherm je zadel tegen de regen met een zadeldekje! Bekijk ons assortiment hieronder. Personaliseer je fiets met een origineel zadeldekje. Beetje inspiratie nodig? Pimp your bike helpt je verder!

Sorteer op:
9 resultaten
9 resultaten


Zadeldekje kopen?

Een zadeldekje, ook wel zadelhoes genoemd, plaats je eenvoudig over het zadel van je fiets. Met een zadeldekje kun je jouw fiets versieren of personaliseren. Zadeldekjes bieden ook nog bescherming tegen de regen en kan een zadeldek aangeschaft worden om extra zacht te zitten. Wil je een extra zachte zadeldekje? Ga dan voor een dekje met een schapenvacht of een variant die uitgerust is met een gelvoering. En daarnaast is een zadeldekje ook een superhandige manier om je fiets te kunnen herkennen als je hem in een volle fietsenstalling parkeert. Kortom, volop mogelijkheden en voordelen! Bij Internet-Bikes vind je een ontzettend ruim assortiment zadeldekjes in verschillende kleuren en met verschillende prints.

Let bij het kopen van een zadelhoes op de afmetingen van de hoes, om ervoor te zorgen dat de hoes ook echt om je zadel past.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm