Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Spatborden

Ben jij op zoek naar een spatbord voor je fiets? In ons ons assortiment vind je spatborden voor kinderfietsen, volwassen fietsen, ATB / MTB en racefietsen. Geschikt voor alle maten.

Sorteer op:
78 resultaten123
78 resultaten123


Wat is een spatbord?

Een fiets spatbord beschermt je tegen het opspatten van water, modder en ander vuil zodat je schoon op jouw eindbestemming aankomt. Bovendien verhoogt een spatbord ook de veiligheid tijdens het fietsen, omdat er dan geen vuil in je ogen spat wat het zicht belemmert. Internet-Bikes biedt een zeer compleet aanbod spatborden voor diverse wielmaten en type fietsen tegen de scherpste prijzen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een spatbord voor een 16 inch kinderfiets of een spatbord voor een mountainbike van 29 inch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Gebruik ons handige filtermenu om precies te vinden wat je zoekt.

Welke spatborden voor MTB, ATB en racefiets?

Mountainbikes, ATB's of racefietsen hebben vaak geen spatbord, maar deze kun je natuurlijk wel op de fiets (laten) monteren als je minder vies wilt worden tijdens een rit. In veel gevallen worden voor dit type fietsen kunststof spatborden gebruikt, die je eenvoudig zelf op de fiets monteert. Als voorspatbord kies je uit een spatbord dat je bevestigt aan de voorvork of aan de onderbuis van het frame. Voor het achterspatbord heb je de keuze uit bevestiging aan de achtervork of zadelpen.

Spatborden voor overige fietsen

Ook voor alle overige type fietsen zoals stadsfietsen, kinderfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en omafietsen heb je een ruime keuze aan spatborden. Bij deze fietsen kies je ook altijd voor spatbordstangen. Naast de bevestiging aan de voor- of achtervork wordt het spatbord door middel van een spatbordstang aan de as van het wiel bevestigd. In veel gevallen worden deze direct meegeleverd, maar ze zijn ook los bij te bestellen. Dit geldt ook voor onze spatlappen en spoilers.

Hoe kies je het juiste spatbord?

Let er bij het uitzoeken van spatborden op dat je een spatbord kiest dat geschikt is voor de wielmaat van je fiets. Onze spatborden zijn geselecteerd op basis van inchmaten waardoor je hierin snel de juiste keuze kunt maken. Vervolgens kun je kiezen voor een voorspatbord, achterspatbord óf een setje voor zowel je voor- als achterwiel. Daarnaast kun je nog een keuze maken voor een spatbord voor een bepaald type fiets. In ons handige filtermenu kun jij precies aangeven wat je zoekt! Vervolgens nog even een leuke kleur uitkiezen en je hebt het perfecte spatbord gevonden.

Wat kost een spatbord voor je fiets?

Bij Internet-Bikes vind je een ruim assortiment voorspatborden, achterspatborden of setjes spatborden voor voordelige prijzen. Je hebt al een spatbord voor enkele euro's. Mocht je echt op zoek zijn naar een bepaald merk of specifiek materiaal, dan kunnen de prijzen wel wat oplopen. De duurste fiets spatborden zijn al rond de honderd euro. 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm