Bakfietsen

Met een bakfiets vervoer je jouw kinderen veilig door het drukke verkeer, daarom is deze fiets ideaal voor in een drukke stad. Fietsen op een bakfiets is een stuk zwaarder dan op een normale fiets, daarom hebben wij ook elektrische bakfietsen in ons assortiment. 

Bakfietsen

Met een bakfiets vervoer je jouw kinderen door het drukke verkeer naar school, de sportclub of zwemles. Dankzij de comfortabele zitplekken en veiligheidsgordels zitten jouw kinderen veilig in de bak. Wil je na school of de sport- of zwemles nog even boodschappen doen? Geen probleem! Je neemt alle spullen makkelijk mee. Het stalen, dikke frame en het gewicht van jouw kinderen maken het trappen een stuk zwaarder dan op een normale fiets. Kijk daarom eens naar de  elektrische bakfietsen in ons assortiment. Deze hebben trapondersteuning, waardoor het fietsen net iets soepeler gaat. 

Sluiten internet-bikes.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm