Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

AXA

De fietssloten van AXA beschermen jouw fiets als geen ander tegen diefstal. Met meer dan 115 jaar aan kennis en ervaring weet dit Nederlandse merk precies wat je nodig hebt om veilig en zonder zorgen op pad te gaan.

Sorteer op:
99 resultaten123
99 resultaten123


AXA fietslot

De AXA fietssloten zijn onlosmakelijk verbonden met onze fietscultuur. Het merk heeft een breed assortiment waarmee je alle soorten tweewielers beveiligt: kinderfietsen, stadsfietsen, maar ook brommers en motoren. Veel fietsen zijn standaard uitgerust met een AXA ringslot, maar AXA heeft ook kabel-, ketting- en vouwsloten. IJzersterk en gemakkelijk om je fiets te hangen. AXA verdeelt haar fietssloten in drie categorieën: high safety, medium safety en basic safety. De eerste categorie bestaat uit sloten die voldoen aan de eisen van de fietsverzekering en een ART Keurmerk hebben. De sloten uit de tweede categorie zijn geschikt als tweede slot. In de laatste categorie vind je sloten die geschikt zijn wanneer je fiets voor een korte periode geparkeerd staat op een plek waar de kans op diefstal klein is.

AXA ringslot

Bijna iedere fiets is standaard uitgerust met een ringslot. AXA heeft daarom een breed aanbod ringsloten. De collectie bestaat uit de AXA Victory, de AXA Defender, de AXA Block XXL, de AXA Solid Plus en de AXA Ren. Behalve de laatst genoemde hebben alle ringsloten de mogelijkheid om een plug-inkabel of –ketting in de zijkant van het slot te steken. Dit biedt extra bescherming tegen diefstal. De antiboor-cilinder en de gehard stalen beugel geven nog meer veiligheid.

AXA kettingslot

Een AXA kettingslot gebruik je als tweede slot om je fiets mee te beveiligen. Met dit slot zet je de fiets vast aan vast object, zoals het fietsrek of een hek. Dit biedt de beste bescherming tegen diefstal. De meeste fietsendieven zijn namelijk gespecialiseerd in één type fietsslot. Met een AXA kettingslot ben je ze te slim af. Bevestig het kettingslot hoog aan de fiets en niet op de grond, bij voorkeur aan het frame of achterwiel. Hierdoor kan er minder kracht worden gezet bij de braakpoging.

Dankzij de fietssloten van AXA is je fiets optimaal beveiligd tegen diefstal. Bij Internet-Bikes bestel je alles van AXA voor een hele scherpe prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm