Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Spaken

Een spaak kan nog wel eens kapot gaan. Wat je dan nodig hebt: nieuwe spaken. Bekijk hier ons assortiment spaken en zoek de juiste maat uit.

Sorteer op:
18 resultaten
18 resultaten


Vervang jouw oude spaken door kwalitatieve nieuwe

Spaken zijn onmisbaar op de fiets. Het kan natuurlijk dat jouw fietsspaken kapot zijn en dat je ze dan zelf wilt vervangen. Bij Internet-Bikes bestel je supersnel jouw nieuwe spaken, bijvoorbeeld van een merk als Sapim. Met ons spaakgereedschap bevestig je deze spaken vervolgens in een handomdraai aan het wiel van je fiets. Welke fietsspaken je ook nodig hebt, wij voorzien je in je behoefte. En zoek je er spaaknippels bij? Ook dan is onze webshop dé plek waar jij moet zijn.

Maak gebruik van onze filters

Iedere fiets vraagt weer om andere spaken. Fietsspaken variëren enorm in lengte en dikte. De spaken uit ons assortiment zijn tussen de 1,8 mm (13G) en 2,3 mm (15G) dik. Qua lengte zijn de kleinste spaken ongeveer 130 mm lang en de grootste zelfs boven de 300 mm. Via onze filters vind jij snel de juiste fietsspaken, waarna je deze direct aan je winkelmand kunt toevoegen. Weet jij al welke spaken je wilt kopen? Rond dan direct je bestelling af en je hebt ze snel binnen!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm