Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietssokken

Op zoek naar goede fietssokken om te dragen tijdens al je fietsritten? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment hieronder!

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Fietssokken

Goede fietssokken houden je voeten warm, maar hebben daarnaast ook een goed ademend vermogen waardoor ze zweet goed afvoeren. Ze zijn over het algemeen altijd gemaakt van dun materiaal en sluiten goed aan om je voeten. Sommige fietssokken hebben een extra verstevigd voetbed, wat voor schokabsorptie zorgt en de kans op schuurplekken verkleint. In de zomer zijn sokken die goed ventileren en je zweet afvoeren erg belangrijk. Sommige sokken hebben mesh-panelen om je voeten nog beter koel te kunnen houden. In de winter gaat het er meer om dat je voeten warm blijven (al moet natuurlijk je zweet ook nog steeds goed afgevoerd worden). In de winter zijn wollen sokken of speciale thermo sokken ideaal! 

Bij Internet-Bikes vind je een uitgebreid aanbod fietssokken voor mannen en vrouwen. Ga bijvoorbeeld voor een leuke print of kleur om je fietsoutfit op te fleuren!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm