Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Remkabels & leidingen

Op zoek naar remkabels of -leidingen voor je fiets? Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Geschikt voor verschillende typen remmen, zoals knijpremmen, trommelremmen, V-brakes en velgremmen. Nog geen idee waar je eigenlijk naar op zoek bent of wat je precies nodig hebt? Welke fietsremmen heb ik nodig? helpt je verder.

Sorteer op:
21 resultaten
21 resultaten


Remkabels voor de fiets kopen?

De remkabel van je fiets loopt vanaf de remhendel naar de rem en brengt de kracht van de remhendel over naar de rem. Hierdoor blokkeert de rem het wiel en kom je tot stilstand. Goede remkabels zijn belangrijk voor de veiligheid in het verkeer. Zorg daarom dat je ze goed onderhoudt en controleer ze regelmatig op slijtage. Wil je de remkabel zelf vervangen? Bij Internet-Bikes vind je verschillende remkabels voor stadfietsen, mountainbikes, racefietsen en toerfietsen met een knijprem, trommelremV-brake, rollerbrake of hydraulische rem. Je vindt dus altijd de juiste kabels voor jouw (kinder)fiets!

Het belang van een goede remleiding

De remleiding is de buitenste kabel waar de remkabel doorheen loopt. De remleiding beschermt de remkabel tegen slijtage en is vaak gemaakt van kunststof. Het is belangrijk dat de remkabel soepel door de remleiding heen glijdt. Als dat niet het geval is, kan je minder goed remmen en dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Controleer dus regelmatig even of de remleiding niet versleten is en of de remkabel er nog soepel doorheen loopt. Als je de remleiding wilt vervangen is het belangrijk dat hij de juiste diameter en lengte heeft, zodat de remkabel er goed in past.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm