Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietssloten

Voorkom diefstal en beveilig jouw fiets met een ringslot. Hiermee staat hij altijd veilig gestald. Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
59 resultaten12
59 resultaten12


Wat is een ringslot?

Het ringslot is het meest gebruikte slot op de fiets. Hij zit bevestigd aan het frame en blokkeert daardoor het achterwiel. Met een ringslot verklein je de kans op diefstal. Dat maakt hem onmisbaar op iedere fiets. Komt dat even goed uit, hij zit namelijk standaard op de meeste fietsen gemonteerd. Daarnaast is een fiets ringslot eenvoudig in gebruik: je maakt hem snel open en dicht met een unieke sleutel die alleen op jouw slot past! Internet-Bikes heeft verschillende veilige ringsloten, zoals de AXA Defender. Dit slot heeft een stijlvol design en een plug waarin je een kabelslot of kettingslot steekt, zodat je jouw fiets op een eenvoudige manier extra beveiligt.

Let wel op: de meeste kinderfietsen t/m 18 inch zijn niet standaard uitgerust met een ringslot of ander type slot. Wil je toch een fietsslot op een kinderfiets, dan zul je deze in veel gevallen los moeten aanschaffen.

Ringslot met ART-keurmerk

Ringsloten met een ART-keurmerk bieden een hogere beveiliging tegen diefstal. Het keurmerk geeft met één, twee, drie, vier of vijf sterren aan in hoeverre het ringslot de fiets beveiligt tegen diefstal. Voor fietsen is een ringslot met twee sterren voldoende. Ook is bij veel verzekeraars een ringslot met ART-keurmerk verplicht. Neem hiervoor contact op met de verzekering of check de polisvoorwaarden. Bij Internet-Bikes vind je de beste ringsloten met ART-keurmerk voor een mooi prijsje. Ga voor een AXA ringslot of AMIGO ringslot om jezelf te verzekeren van een uitstekende kwaliteit.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm