Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Achterzitjes

In een achterzitje zit jouw kind veilig bij je achterop de fiets. Ben je op zoek naar een achterzitje? Bekijk ons assortiment met bekende merken als Qibbel hieronder. Om een goed idee te krijgen waar je moet opletten bij het aanschaffen van een fietszitje, lees dan eens Alles over fietszitjes.

Sorteer op:
26 resultaten
26 resultaten


Achterzitje fiets vanaf welke leeftijd?

Een achterzitje is de meest veilige en comfortabele manier om jouw kind achterop de fiets te vervoeren. Een kind mag je vanaf 9 maanden in een fietszitje voor of achter op de fiets meenemen. De rug en nekspieren zijn dan voldoende ontwikkeld om rechtop te zitten. Kinderen tot 15 kg (tot 3 jaar) passen in een voorzitje. Oudere en zwaardere kinderen neem je mee in een achterzitje. Onze achterzitjes zijn geschikt voor kinderen tot 22 kg of tot 35 kg. Dankzij het comfortabele stoeltje geniet jouw kind net zoveel van de fietsrit als jij.

Voetsteuntjes en veiligheidsgordel

Al onze achterzitjes zijn uitgerust met voetsteuntjes en een veiligheidsgordel. De voetsteuntjes voorkomen dat de voetjes per ongeluk tussen de spaken komen. Sommige voetsteuntjes hebben een gespje, zodat jouw kind nog veiliger in het fietszitje achterop de fiets zit. Kinderen zijn nog erg beweeglijk, om te voorkomen dat ze uit het stoeltje vallen zijn alle achterzitjes uitgerust met een veiligheidsgordel. Onze achterzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Deze kun je herkennen aan het EN 14344 keurmerk dat in de productomschrijving en op het achterzitje zelf staat vermeld. Hiermee zijn jullie samen verzekerd van een veilige fietsrit.

Handige accessoires voor het achterzitje

In ons assortiment vind je allerlei handige accessoires die een ritje in een fietszitje achterop de fiets nog comfortabeler en veiliger maken. Denk hierbij aan zadelveer beschermers. Deze voorkomen dat de vingers van jouw kind tussen de veren van het zadel komen. Of maak het achterzitje comfortabeler en leuker met een stylingsetje.

Fietszitje achter kopen?

In ons ruime assortiment van Internet-Bikes vind je onder andere Bobike en Qibbel achterzitjes. Altijd voor voordelige prijzen en met 30 dagen bedenktijd. Al onze achterzitjes leveren wij uit onze eigen voorraad, waardoor je snel samen geniet van een fijne fietsrit.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm