Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fietsbellen

Een fietsbel kun je niet missen op je fiets. Je vindt hieronder een ruim assortiment fietsbellen in allerlei leuke kleuren en met leuke prints!

Sorteer op:
6 resultaten
6 resultaten


Fietsbel kopen?

Met een fietsbel ben jij goed hoorbaar in het verkeer. Wil je iemand inhalen? Dan bel je gewoon even. Ook bij dreigend gevaar kun je ander weggebruikers ermee waarschuwen. En daarnaast pimp je er je fiets ook gewoon leuk mee! In het assortiment van Internet-Bikes vind je ontzettend veel leuke en grappige fietsbellen. Er zit er altijd wel eentje voor jou tussen! Je vindt al een nieuwe bel voor slechts enkele euro’s. Een super voordelige manier dus om je fiets een beetje te personaliseren.

Fietstoeter of sirene

Wil jij toch eens wat anders dan een fietsbel? Kijk dan bij onze toeters en sirenes. Een toeter bedien je niet met je duim maar met je hele hand. Grappig en een keertje wat anders dan een simpele bel. Je kunt zelfs een toeter én bel op je fiets plaatsen, een bel voor de veiligheid en de toeter gewoon omdat het leuk is!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm