Bedrijfsgegevens

Bedrijfadres / Postadres:

T.O.M. bv
Tom Omnichannel Management
Rootven 18
5531 MB Bladel ( NB )
Nederland
Kaart en Routebeschrijving

klantenservice@tom-bv.com

Contactformulier


Heeft u een vraag of opmerking? Heeft u ook al op onze klantenservice pagina gekeken? Daar staan veel antwoorden op de meest gestelde vragen.


Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Factuurnummer
Bericht
 

Overige gegevens


Eigenaar:
T.O.M. bv
Tom Omnichannel Management

 

Bankgegevens:
IBAN: NL15RABO0118307193
BIC: RABONL2U

 

BTW nummer: NL823421247B01
BTW nummer België: BE0503983393

 

KVK nummer: 18077169

 

Internetsites:
www.internet-bikes.com
www.internet-toys.com
www.internet-sportclubs.com
www.internet-sportandcasuals.com
www.giga-bikes.nl

E-mail


U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken door ons uw vraag te sturen per e-mail.

T.O.M. bv streeft ernaar om zo snel mogelijk al uw vragen te beantwoorden. T.O.M. bv heeft daarvoor verschillende afdelingen ontwikkeld binnen haar bedrijf waar u gericht uw vragen neer kunt leggen:

Heeft u een vraag over uw bestelling of een nieuw te plaatsen bestelling kunt u contact opnemen met:
klantenservice@tom-bv.com

Heeft u een vraag over de aflevering van uw bestelling via DHL of Post NL dan kunt u contact opnemen met: klantenservice@tom-bv.com

Heeft u een vraag over het retourneren van een artikel of de retourprocedure dan kunt u contact opnemen met: klantenservice@tom-bv.com

Download het retourformulier

Binnen uiterlijk één werkdag, vaak sneller dan u verwacht, krijgt u van ons een persoonlijke e-mail terug. De e-mails die wij ontvangen in het weekend trachten wij ook zo spoedig mogelijk voor u te beantwoorden.

Telefoon


Met het starten van ons internetbedrijf hebben we er bewust voor gekozen om op een moderne, goedkope, snelle en efficiënte manier te gaan communiceren met onze klanten. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat communiceren via de  telefoon tot veel irritatie leidt bij de klant bij veel bedrijven en dus ook bij onze ( toekomstige ) klanten. Wachttijden worden niet geaccepteerd, voorkeuzemenu’s stelt men al minder op prijs en van populaire muziekjes wordt men niet bepaald vrolijk. Daarnaast is telefoneren zowel voor onze klant als voor Internetbikes een bijzonder dure manier van communiceren.
Wij hebben dan ook bewust gekozen om als internetbedrijf alleen via de mail te communiceren en uw mails worden dan ook nagenoeg direct beantwoord. Gewoon modern, goedkoop, snel en efficiënt!

Sluiten internet-bikes.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm