Verlichting & Reflectoren

Je stapt ook 's avonds veilig op de fiets met de fietsverlichting en reflectoren van onder andere Lynx, M-Wave en AXA. Bekijk hier ons ruime assortiment. 

940 resultaten12345...40
Sorteer op:
M-Wave Dynamo Kabel Enkel 1900 mm
€ 1,00 € 0,25
M-Wave Dynamo Kabel Enkel 900 mm
€ 0,50 € 0,25
PMG Houder Voor Achterreflector
€ 1,95 € 0,25
940 resultaten12345...40

Fietsverlichting en reflectoren

Wanneer je in het donker op de fiets stapt, is het belangrijk dat je fiets is uitgerust met goede fietsverlichting en reflectoren. Hierdoor ziet tegemoet en achterop komend verkeer je beter en voorkom je ongelukken. En je loopt daarnaast geen onnodige boetes op. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste fietsverlichting koopt? Op onze blog lees hier meer over in de fietsverlichting test. Hier vergelijken we verschillende fietsverlichting sets uit ons assortiment. Zo weet je zeker dat je de juiste set koopt.

Fietsverlichting met dynamo of met batterijen

Bij Internet-Bikes vind je verschillende soorten fietsverlichting. Je hebt daardoor een ruime keuze uit fietsverlichting met dynamo of met batterijen. Welke je kiest hangt van je voorkeuren af. Een fietslamp met dynamo wordt minder snel gestolen, maar een fietslamp met batterijen fietst minder zwaar. In ons assortiment vind je gewone dynamo’snaafdynamo’s en alle bijbehorende onderdelen. Hierdoor kun je zelf jouw lamp repareren en hoef je niet meer naar de fietsenmaker.

Fietsverlichting en reflectoren zijn verplicht

In Nederland behoren fietsverlichting en reflectoren tot de verplichte uitrusting van de fiets. Dit betekent dat je een wit of geel licht voorop je fiets moet hebben en een rood licht achter. De lampen moeten recht naar voor of achter schijnen en mogen niet knipperen. Daarnaast moet je een witte of gele reflector op de velgen of banden hebben en gele op de trappers. Op de achterkant van de fiets moet een rode reflector zitten. Dit mag overigens geen driehoek zijn. Heb je losse lampjes als fietsverlichting? Zorg dan dat deze goed zichtbaar zijn. Plaats ze op je fiets of clip ze vast aan je kleding of tas. Deze fietsverlichting mag je alleen vastmaken op het bovenlichaam en dus niet op het hoofd, been of de armen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm